Slaapoefentherapie volwassenen

VOLWASSENEN

Valt u moeilijk in slaap, wordt u 's nachts vaak wakker of kunt u vroeg in de ochtend niet meer slapen? Misschien wilt u stoppen met uw slaapmedicatie maar durft u niet uit angst dat u dan weer wakker ligt? Of merkt u dat u niet uitgerust wakker wordt en overdag moe bent? Hier kunt u iets aan doen! Lekker slapen is namelijk echt aan te leren. U kunt zelf heel veel doen om beter te slapen. Ook in perioden van stress en zorgen.

Tijdens de behandeling leert u de oorzaak van uw slaapprobleem beter begrijpen. Met behulp van oefeningen en adviezen gaat u aan de slag om weer lekker te slapen. U krijgt slaapadviezen, leert beter te ontspannen (een voorwaarde om te kunnen slapen) en u leert methoden om uw (pieker) gedachten 's nachts tot nul te verminderen. Daarnaast leert u wat u overdag kunt doen om 's nachts beter te slapen.

Ike van de Kamp is slaapoefentherapeut voor kinderen en volwassenen en aangesloten bij het netwerk slaapoefentherapie. Op de website www.slaapoefentherapie.nl vindt u meer informatie over de slaapoefentherapie zoals wij deze geven binnen de praktijk. Slaapoefentherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering voor fysiotherapie en oefentherapie.